Crush on you – en hook att älska

Jag kommer ihåg när jag på någon sommar-hits skiva för en 5’a från den lokala skivboden sprang på vad jag trodde var samplingskällan till vad jag tyckte var Cassius bästa houselåt. Det kom att visa sig att jag hade helt. Det jag hade i min hand var en låt med We pappa girl rappers. som i sin tur hade samplat The Jets. Bitarna har nu fallit på plats tack vare Encore från 99musik. Som också postade den underbara intervjun med Alan Braxe (där man får se hur han skapade låten med sin SP12 sampler och en billig compressor) som är längst ner i denna post. Som en bonus blev jag återigen påmind om hur mycket jag älskar min SP12. 🙂 Och ja, det var han som jag hade blandat ihop med Cassius. 🙂

The Jets – Crush on you

Wee Pappa girl rappers – Get in the groove


Alan Braxe & fred Falke – Intro

P.s: Observanta lyssnare märkte att think breaket också användes i get in the groove

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Crush on you – en hook att älska”

  1. callebass Says:

    fortsätt å skriv då..!!

  2. calles mat Says:

    test test är du hemma! ska vi ha fest?